FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİBİYOLOJİK BİLİMLER BÖLÜMÜ: BİYOLOJİ/MOLEKÜLER BİYOLOJİ ve GENETİK

Uzman ilanı

Ekosistem Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKOSAM) için Uzman Kadrosu İlanı

Orta Doğu Teknik Üniversitesin’de kurulan Ekosistem Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKOSAM)  “Eymir ve Mogan Gölleri Ekolojik İzleme Programı” devamlılığını ve benzer izleme sistemlerini kampüsümüzün bozkır ve orman ekosistemlerinde de kordine etmek, bilimi topluma yaymak amaçlı eğitim çalışmaları ve proje geliştirme faaliyetlerini yürütmek üzere biyoloji bölümü lisans mezunu, yüksek lisans ve/ya doktorasını ekoloji alanında yapmış “uzman kadrosuna” eleman alacaktır.

Uzman kadrosuna alınacak kişinin hem arazi hem de laboratuvar da araştırma yapmaya istekli, veri yönetimi, istatistik, GIS konularında bilgili ve iyi derece İngilizce bilen, ehliyeti olan adayların başvurması beklenmektedir (erkek adaylardan ise askerliğini yapmış olması tercih meselesidir).

Başvurularda:  Dilekçe, özgeçmiş, Lisans/Lisansüstü/Doktora Diploma fotokopileri ve bu eğitimlerinde aldığı dersleri gösteren transkript, yabancı bil belgesi, meryem@metu.edu.tr e-posta adresine yapılmalıdır.

Prof.Dr. Meryem Beklioğlu

Ekosistem Uygulama ve Araştırma Merkezi, Müdürü

ODTÜ, Limnoloji Lab., Biyolojik Bilimler Böl.